Skip to main content

“Ik ga proberen mezelf voor te stellen want ik ben soms een beetje verlegen. Beter gezegd: ik kijk de kat uit de boom. Als jij mijn vertrouwen hebt gewonnen dan ga ik er helemaal voor! Mijn naam is Buxa en ik ben een klein meisje van nog geen 3 jaar. Enige tijd geleden ben ik door mensen van een klein dorp gezamenlijk gered. Ze hadden mij gevonden in een hoekje op een plein. Ik was meer dood dan levend, had geen puf meer om me langer te verstoppen. Ik was erg mager en zat vol met parasieten en totaal uitgeput. Waarschijnlijk ben ik al langere tijd aan het rondzwerven geweest en besteedde niemand aandacht aan mij. Oké, laten we eerlijk zijn, de miss world verkiezingen zal ik ook niet winnen, alhoewel ik mooie bruine trouwe hondenogen heb. Echter, bij “de lieve dankbare hond verkiezing” zal ik hoog eindigen. Want ik ben lief, speels op zijn tijd, verdraagzaam naar kinderen en volwassenen en naar andere honden. Met katten ben ik trouwens ook oké. Het perfecte kleine kameraadje? Inmiddels ben ik weer helemaal gezond, in goede conditie en vol goede hoop dat ik de rest van mijn leven bij iemand in thuis mag blijven.”
Geef jij Buxa haar 3e leven? Zij weegt ongeveer 7 kg.

Geboortedatum: 15-11-2020 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op