Skip to main content

Dit mooie kitten is Nada (Kroatisch voor hoop) werd achtergelaten in een klein dorpje samen met haar zus in zeer slechte conditie. Voor Nada kwam de hulp net op tijd, voor haar zus was het te laat. Zij werd dood gevonden door de vrijwilligster die hen kwam redden. Nada werd met spoed naar de dierenarts gebracht en had, gelukkig, nog steeds een goede eetlust. Dat is van het grootste belang voor een snel herstel. Vrijwilligers van een organisatie die zich over de vele zwerfkatten in de regio ontfermt (Full Litterbox) hebben haar onder hun hoede genomen. Nada is nu in goede handen (ze verblijft nu bij een gastgezin in een grotere stad) en wordt met de dag sterker en groter. Zij is, ondanks alles, een lief en vrolijk kitten die het heerlijk vindt om te knuffelen en te spelen. Nada heeft het allerbeste en allerliefste baasje nodig om van haar leven te genieten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar zus, die gestorven was voordat ze kon ervaren dat mensen niet alleen slecht kunnen zijn.

Geschatte geboortedatum: 08-08-2023
Herkomst: Dubosevica
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op