Skip to main content

Arija werd hoogzwanger in een klein dorp achtergelaten, kort voordat ze zou bevallen van haar 10 puppy’s. Ze kwam in een varkenshok terecht bij mensen die haar van de weg hadden gehaald, maar die niet goed wisten hoe ze voor haar en de baby’s moesten zorgen. Gelukkig werd ze onder de hoede genomen door een kleine plaatselijke dierenbescherming, Bark Team. Ze hebben voor haar een tijdelijke opvangplek gevonden in de achtertuin van een gezin in een wat grotere stad (Osijek). Inmiddels zijn negen van de tien puppy’s geadopteerd en is Arija gesteriliseerd. Ook is ze gechipt en gevaccineerd.
Deze mooie dame is buitengewoon slim en aanhankelijk, ze houdt ervan om geknuffeld te worden. Als ze loopt, is ze gefocust op mensen en een beetje timide. Ze loopt netjes aan de riem, negeert andere dieren, maar ze is territoriaal en houdt niet van delen. Ze kan met een andere hond samenleven als zij de baas is. Ze vindt niet elke hond leuk, maar naar mensen toe is ze heel lief. Hoe het met katten zal gaan is niet bekend. Arija weegt 22 kg en haar schofthoogte is ca. 48 cm. Arija zoekt een warm mandje bij mensen die haar als enige hond houden en waar ze eindelijk kan genieten van de onverdeelde aandacht en liefde – dat is wat ze nodig heeft.

Geschatte geboortedatum: 01-10-2021
Herkomst: Osijek
Verblijft momenteel in: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op