Skip to main content

Cigüeña is achtergelaten door haar eigenaar omdat ze niet goed is voor de jacht, ze is een erg brave en aanhankelijke hond. Ze houdt van wandelen en rennen, maar is toch rustig. Ze vindt het heerlijk om naast je te liggen, dicht tegen je aan, en dat je haar aait en liefde geeft. Ze heeft een hele lieve uitstraling en vindt het heerlijk om aangehaald te worden. Met andere honden kan Cigüeña het goed vinden, ongeacht het geslacht en ze loopt heel goed aan de lijn, in de auto kan je heel goed met haar reizen. Ze vindt mensen leuk, groot en klein, omdat ze menselijk contact zoekt. Het zal fijn zijn voor Cigüeña snel een eigen familie te krijgen voor het winter wordt. Zij is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 01-02-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op