Skip to main content

Aldo is een knuffelhondje, lief met de hond van zijn gastgezin, maar tijdens de wandelingen buiten gedraagt hij zich dominant naar andere honden. Hij gromt en blaft naar de honden die vele malen groter zijn dan hij. Verder loopt hij netjes aan de lijn, is makkelijk in de auto en weet wel te vragen of hij naar buiten mag om zijn behoefte te doen. Hij vraagt veel aandacht voor zichzelf, laat zich gelden als een alfa mannetje. Hij zou waarschijnlijk goed in een gezin passen waar hij de enige hond zou zijn, zodat hij in alle rust kan genieten van de aandacht die hij tot nu toe niet heeft gehad.
Hij kwam zo zwaar verwaarloosd naar het asiel Sklonište za životinje Beli Manastir dat de enige oplossing voor zijn vacht een langdurige bezoek aan een trimmer was.
Uit de bloedonderzoek 4DX blijkt dat hij positief is op anaplasmose. Aldo wordt hiertegen behandeld (doxibactyn). Aldo verblijft in een gastgezin. Deze mooie, pittige hond heeft een een eigen thuis nodig . Zijn schofthoogte is ca. 23 cm, gewicht ongeveer 6 kg.

Geschatte geboortedatum: 01-12-2021
Herkomst: Beli Manastir
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op