Skip to main content

Curaj ( Roemeens voor moed ) leefde alleen, in een veld. Hij sliep in struiken en zijn “dieet” was gebaseerd op afval. Mensen achtervolgden hem en sloegen hem bij elke gelegenheid. Het leven was helemaal niet goed
Maar op een dag verscheen  een meisje dat vastbesloten was om Curaj te redden: ze “stalkte” hem, totdat ze het hondje “bedroog”! Ze haalde hem voorzichtig uit de struiken waar hij zich verstopt had en bracht Curaj naar de dierenarts. Van daaruit kwam ihij in korte tijd aan in het adoptiecentrum.
Hier heeft hij een slaapplaats, het hondenhok is lekker warm, het eten is heerlijk, en hij krijgt ook koekjes en speeltjes!
Curaj heeft geleerd dat mensen eigenlijk aardig en liefdevol zijn. Een hondje met een goed karakter. Hij schiet goed op met andere honden, met mensen kan hij de eerste interactie verlegen lijken, totdat hij doorkrijgt dat het rustige en goede mensen zijn.

Geschatte geboortedatum: 02-04-2020
Herkomst: Boekarest
Verblijft momenteel in: Roemenië

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op