Skip to main content

Prachtige dynamische Blue is een 1 jarige pup met een geweldig karakter. Hij is super vriendelijk en erg mensgericht. Blue vindt het heerlijk om te spelen en te rennen en dat kan hij ontzettend hard. Hij is erg intelligent en leert snel. Ook is hij dol om op pad te gaan en kan daarna uren lekker gaan liggen slapen. Blue is fantastisch met kinderen, honden en andere dieren.

Blue is ergens achtergelaten, daarna is hij opgevangen door zijn huidige foster. Men heeft de foster verteld dat hij een mix van een zwitsere herder/husky zou zijn. Hij doet het super goed in huis en heeft nooit ook maar iets kapot gemaakt. Hij is zindelijk. Blue weegt 25 kilo en heeft een schouderhoogte van circa 60 cm. Blue is uitgegroeid. Hij zal op korte termijn worden gecastreerd. Voor Blue zoeken wij een heerlijk eigen thuis met een hoog omheinde tuin, die voor hem voldoende tijd hebben om leuke dingen te doen en samen te trainen.

Geschatte geboortedatum: 13-09-2022
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op