Skip to main content

Marty werd gewetenloos in de tuin van het hondenasiel Sklonište za životinje Beli Manastir gegooid Hij verblijft momenteel in een betaalde accommodatie onder de hoede van de vereniging Udomi šapu- Đakovo. Marty verblijft buitenhuis en heeft mogelijk nog training nodig om te leren zijn behoefte buiten te doen. Marty is niet alleen een plaatje qua uiterlijk, maar is een hond met een geweldig, super lief karakter. Hij kan met alle honden overweg, houdt van mensen en loopt netjes mee aan de riem. De meedogenloze mensen die hem weggooiden waren zo’n lieve hond sowieso niet waard. Marty, daartegenover, verdient heel lieve mensen om voor hem te zorgen. We hopen deze mensen heel snel voor kleine Marty te vinden. Marty heeft een veilig en eigen mandje nodig. Schofthoogte ongeveer 32 cm. gewicht 8 kg. Hij is gecastreerd, zijn bloedtesten zijn negatief.

Geboortedatum: 27-09-2022 (geschat)
Herkomst: Beli Manastir
Verblijft momenteel in: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op