Skip to main content

Dit lieve, kleine hondje werd helemaal alleen zwervend op straat gevonden toen ze nog maar een puppy was. Vrijwilligers van de Full Litterbox (organisatie die zich inzet voor zwerfkatten) hebben geregeld dat ze in een gastgezin in een ander dorpje kan verblijven, tegen betaling. Liby’s verblijf is niet meer dan een achtertuin van het huis van die mensen, met toegang tot een schuurtje, maar is toch een veiligere plek voor een hond dan het gemeentelijke dierenasiel. Ze deelt die tuin met nog meer honden die daar tijdelijk verblijven, samen met de honden van dat gezin. Liby kan met alle honden overweg en is vanaf het eerste moment erg vriendelijk tegen mensen. Kinderen komen er ook regelmatig om te spelen met de honden en daar gaat ze ook goed mee om. Hoe ze is met katten is onbekend. Liby houdt van knuffelen en is erg vrolijk. Zij is gechipt en gevaccineerd. Dit vrolijk hondje weegt maar 8 kg en haar schouderhoogte is 39 cm. Ze is een terriërmix, dus ze heeft veel energie, wat normaal is voor een wat oudere puppy/jonge hond. Liby is gesteriliseerd.
Dit prachtige hondje schijnt niemand op te merken en ernaar te vragen. Ben jij degene die haar een warm mandje en liefdevol aandacht wil geven?

Geschatte geboortedatum: 01-02-2023
Herkomst: Darda
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op