Skip to main content

Zoef….ik kom voorbij gevlogen want ik heb het druk. Druk met spelen
Ze hebben me Pintas genoemd toen ik kort geleden van de straat ben gered. Of ik daarvoor al een naam had weet ik niet want ik ben nog een jonge pup. Ik ben kerngezond zei de dokter en intussen heb ik ook de 1e vaccinaties gehad. Ik ga nog wel groeien hoor, ze verwachten dat ik een middelgrote hond word. Ik ben op straat gevonden samen met 3 andere puppy’s. Waarschijnlijk ben ik daar gedropt, ik weet het niet, ik weet wel dat ik een heel blije vrolijke en speelse hond ben zonder trauma. Andere honden vind ik leuk en grote en jonge mensen vind ik ook leuk. Ik word graag geaaid maar loop ook graag achter een bal aan te rennen. Daarna val ik goed in slaap. Waar ik nog blijer van word? Als ik een gezellig huisje krijg waar ik verder mag opgroeien en iets kan leren want ik ben best leergierig!

Geschatte geboortedatum: 01-08-2023
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op