Skip to main content

Tina liep helemaal alleen door de straten van Larisis en werd gelukkig, want door het hectische verkeer had ze geen toekomst meer. Ze had een kleine breuk in haar kleine teen en liep mank. Ze werd behandeld en gevaccineerd, daarna kwam ze in het kattenhuis. Dus Tina is nu lid van de kattenfamilie en op zoek naar haar naar haar nieuwe thuis!
Tina is een schattig lief kitten dat heel vriendelijk is voor mensen! Ze houdt van menselijke genegenheid en spint veel! Ze is dol op knuffels, maar zoals de meeste kittens heeft ze ook veel energie en is ze dol op spelen. Ze speelt graag met andere katjes maar speelt ook graag alleen, ze springt rond en jaagt achter speelgoed aan! Ze heeft zich heel snel aangepast aan het binnen en rond mensen en katten zijn, maar kan zich soms wat onzeker voelen bij oudere katten. Ze maakt makkelijk vrienden en zal gelukkig zijn in elk soort huishouden. Haar favoriete plek om overdag te liggen en tijd door te brengen is in de badkamer op de wastafel! Badkamerkastjes zijn erg interessant tot nu toe en ze klimt er de hele tijd op om te snuffelen en te verkennen! We denken dat de spiegel erachter de reden is, ze is een mooie, jonge poes en vindt zichzelf waarschijnlijk een beetje te veel! Tina houdt van lekker eten en snacks en we kunnen gerust zeggen dat ze eten gemotiveerd is! Ze is erg vocaal en zoekt aandacht zodra je de kamer binnenkomt waar ze op dat moment verblijft! Een goede krabpaal wordt ook erg gewaardeerd en maakt haar gezellig als ze slaapt in de mand van een grote kattenboom! Ze brengt graag tijd door buiten op de balkons met gaas, maar op schoot zitten of op de schouder van een mens liggen is veel comfortabeler voor haar. Tina is een bijzonder kitten dat dol is op mensen en echt en harten vult met vreugde! Ze is heel lief en vrolijk en zal haar nieuwe familie heel gelukkig maken!

FIV-FeLV-FIP test negatief. Faecal Testen Giardia, FCOV and FPV – negatief. Tina is gesteriliseerd.

Geschatte geboortedatum: 14-04-2023
Herkomst Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op