Skip to main content

Slash zwierf rond in het voerstation met zijn moeder. De oprichtster van het kattenhuis merkte dat hij zich helaas al een paar dagen niet goed voelde en ze zijn moeder een hele dag niet gezien, dus besloot ze dat de beste optie was om hem te redden en uit het gebied te verwijderen! Ze bracht hem naar de dierenarts en liet hem testen op Corona, Parvo en Giardia en die waren allemaal negatief. Slash zat onder de vlooien, dus werd hij behandeld voor uitwendige parasieten en werd ook ontwormd. Na het afnemen van bloed om zijn algehele gezondheidstoestand te controleren was hij goed om mee naar huis te gaan!
Slash was erg bang toen hij aankwam maar paste zich snel aan binnen in het huis en de rest van de familie! Hij was dapper en maakte vrienden. Slash is jong en moet nog groeien, maar hij is de liefste kater die zou kunnen worden geadopteerd. Hij speelt graag met andere katten, maar hij is een rustig en ontspannen kitten vergeleken met anderen. Hij heeft een chille uitstraling en een is opvallende aanwezigheid in huis. Hij wordt graag geaaid en houdt van knuffelen! Slash is dol op zijn ontbijtmaaltijd en wordt beschouwd als een snelle eter. Hij is een heer en een heel knappe jongen die blij is gered te zijn. We zijn erg blij dat hij veilig is en nu deel uitmaakt van onze familie, maar we zullen nog gelukkiger zijn als hij bij goed thuis kan groeien en bloeien!!!

FIV-FeLV-FIP en Faecal Testen zijn negatief. Slash is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 05-04-2023
Herkomst Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op