Skip to main content

Holly werd gevonden door een vriendelijk persoon toen ze rondzwierf in de buurt van de luchthaven! De persoon die haar vond probeerde iemand te vinden om voor haar te zorgen, maar hij had niet veel geluk dus hield hij haar een paar dagen in zijn kamer! Hij nam contact op met onze collega’s en na coördinatie voor de nodige tests en procedures regelden ze dat Holly kon worden toegevoegd aan de bende in het kattenhuis. Holly is erg vriendelijk naar volwassenen, kinderen maar ook naar soortgenoten! Als ze nieuwe mensen ontmoet heeft ze minuten om rond te snuffelen en na wat onderzoek is ze er helemaal klaar voor! Ook al is ze nog een klein pluizenbolletje, zo schrikt ze niet van harde geluiden of snelle en onverwachte bewegingen. Ze past zich snel aan haar omgeving aan en voelt zich en voelt zich erg gelukkig bij andere katten en mensen! Omdat ze nog jong is, heeft ze veel energie en speelt graag! Eén van de leukste momenten van de dag is als andere kittens allemaal in dezelfde stemming komen en eer een dolle speeltuin maken waar ze allemaal rennen, verstoppen en spelen en springen! Haar favoriete speeltjes zijn plastic ballen en ze raakt nooit uitgekeken op de bal. Ze houdt van knuffelen met andere katten op bed en ligt graag in de kattenhangmat. Holly geniet van haar maaltijde. Ze is heel lief, aanhankelijk en houdt van knuffels! Ze ligt graag in bed. Ze slaapt ook graag op hogere plaatsen en geniet van een goede krabpaal om haar nagels te vijlen! Ze is misschien nog jong maar ze is zeker een dame! Ze raakt niet gestrest , ze is over het algemeen een relaxte meid! We zouden graag een gezin voor haar vinden waar ze kan groeien en heel veel liefde krijgt. Ze is heel lief en vrolijk en zal haar nieuwe familie heel gelukkig maken!

FIV-FeLV-FIP test negatief. Faecal Testen Giardia, FCOV and FPV – negatief.

Geschatte geboortedatum: 01-05-2023
Herkomst Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op