Skip to main content

Neka is door haar eigenaar achtergelaten in het asiel. Ze is een erg onderdanige hond, het lijkt erop dat ze haar hebben geslagen, want als je haar aait ligt ze op haar rug, met haar buik omhoog in een staat van onderdanigheid. Neka is tegelijkertijd een super vrolijke hond en ze houdt van rennen en spelen. Ze is een zeer speelse en aanhankelijke hond, ze houdt echt van menselijk contact. Ze is heel goed met kinderen en kan het goed vinden met andere honden, ongeacht hun geslacht. Ze kan zonder problemen aan de lijn lopen. Ze verdient een thuis omdat ze niet weet wat het is om geliefd te zijn. Hoewel ze in de shelter water en eten heeft, verzorging en liefde, zit ze opgesloten in een kennel. Neka is gesteriliseerd. Zij is een kleine middelmaat.

Geschatte geboortedatum: 01-01-2021
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op