Skip to main content

Raya is één van de vier pups uit Lyra’s nestje. Ze is in het eerste contact met mensen een beetje verlegen en daardoor rustig, maar met haar broers en zussen is ze erg speels.
Op volwassen leeftijd zal ze ongeveer 6-7 kg wegen, met de schofthoogte waarschijnlijk tot 35 cm. Ze zal een prachtig klein hondje worden. Raya leeft in slechte omstandigheden. Ze is bij een oude vrouw die nauwelijks voor zichzelf kan zorgen, omdat ze grote gezondheidsproblemen heeft in combinatie met financiële problemen. Deze vrouw kan moeilijk lopen en geeft de honden nauwelijks eten en drinken.
Dit verblijf is niet geschikt voor zulke kleine kortharige honden en dat is te zien in de video’s.
Raya verblijft in het dorpje Darda in het noordoosten van Kroatië, vlakbij de grote stad Osijek. Daar waar Raya nu verblijft wordt het elke dag kouder, de winter komt eraan. Het zal erg moeilijk zijn voor Raya en haar broer en zussen om de winter buitenshuis te overleven.

Geschatte geboortedatum: 02-07-2023
Herkomst: Darda
Verblijft momenteel in: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op