Skip to main content

Lyra verblijft in het dorpje Darda in het noordoosten van Kroatië. Lyra is een nog jong teefje en ze heeft al twee nestjes gehad. Momenteel heeft ze vier pups. Ook is er nog een teefje van het eerste nestje, zij is erg verlegen, niet gewend aan menselijke aanraking.
Moeder Lyra houdt erg van knuffelen en van mensen, ze is goed met andere honden, nieuwsgierig en vol enthousiasme. Ondanks haar grootte heeft deze levendige dame veel energie en een grote drang naar beweging. Lyra heeft qua uiterlijk en het energiegehalte veel van een dwergpinscher.
Ze verblijft momenteel bij een oude vrouw met gezondheidsproblemen die nauwelijks voor zichzelf kan zorgen. Deze vrouw kan zich moeilijk bewegen en kan de honden nauwelijks voedsel en water geven.
Het verblijf van Lyra is niet geschikt voor zulke kleine kortharige honden. Er komt koud en slecht weer aan, de meedogenloze winter staat voor de deur en we hopen dat de moeder en haar puppy’s vóór de winter een thuis zullen krijgen. Schofthoogte ca. 35 cm, gewicht ongeveer 6.5 kg.

Geschatte geboortedatum: 01-12-2021
Herkomst: Darda
Verblijft momenteel in: Kroatië

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op