Skip to main content

Leia is een hondje dat echt een thuis moet krijgen om de wereld te leren kennen en niet moet opgroeien in een asiel. Onze collega’s doen hun best om puppy’s op een positieve manier aan zoveel mogelijk nieuwe ervaringen bloot te stellen, maar zoals je begrijpt is de omgeving beperkt en de tijd is niets vergeleken met wat ze in een thuis zouden krijgen.
Leia is een heel vriendelijke en zelfverzekerde pup. Ze is goed in de buurt van de andere honden. Leia loopt goed aan de lijn en is leergierig. Leia zal een (middel)grote volwassen hond zijn als ze volgroeid is.

Geboortedatum (geschat): 23-05-2023
Herkomst: Benissa
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op