Skip to main content

Dingo is blij als hij mensen ziet en is makkelijk met andere honden. Op de foto houdt een 12 jarig meisje hem aan de lijn, dat geeft aan dat hij goed met wat oudere kinderen om kan gaan.
Dingo zou waarschijnlijk ook een geweldige match zijn voor een gezin met de jonge kinderen, maar met zo’n energieke, jonge en heel speelse hond loop je misschien het risico kleine kinderen per ongeluk omver te lopen tijdens het spelen.
Dingo zit in het hondenasiel Beli Manastir. Door het leven in een asiel kan het zijn dat je hem nog moet trainen om zijn behoefte alleen buiten te doen. Deze vriendelijke hartenbreker zit te wachten tot iemand verliefd wordt op zijn onweerstaanbare glimlach. Dingo is gecastreerd. Zijn gewicht is ongeveer 30 kg.

Geschatte geboortedatum: 27-02-2022
Herkomst: Kroatië
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op