Skip to main content

Max is een hond die heel braaf en heel aardig is. Hij werd achtergelaten in een dorp en hij liet zich vangen omdat hij erg vriendelijk is. Hij was erg dun, smerig en zijn huid was donkerder; nu is zijn huid lichter. Max is prachtig. Zijn gedrag in huis is uitstekend. Hij kan samenleven met andere honden, ongeacht het geslacht. Hij kan aan de lijn lopen en met de auto reizen. Hij houdt van wandelen aan de lijn. Max wacht op een persoon of familie die hem genegenheid schenkt. Iedereen die hem adopteert, zal ontdekken hoe mooi hij van binnen en van buiten is. Zijn schofthoogte is ca. 48 cm. Max is gecastreerd.

Geboortedatum: 19-09-2020 (geschat)
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op