Skip to main content

Bill werd gered van een fokker samen met zijn zus Luna, hij was erg mager, ze hadden geen water of voedsel. Bill had bloedarmoede, hij herstelde langzaam maar nu is hij goed hersteld om een gelukkig leven te hebben. Bill is een heel goede hond. Toen Bill werd gered, had hij pijn in zijn zij, de dierenartsen geloofden dat een dier op hem had kunnen stappen,  de fokker had paarden en ezels,. Bill werd geopereerd en na ontslagen te zijn bij de kliniek woont hij bij een pleeggezin. Met andere honden is hij een gezellige en aanhankelijke hond, hij leeft met kinderen en katten en loopt goed aan de lijn. Het pleeggezin kan hem niet veel langer houden en ze willen niet dat hij teruggaat naar het asiel.

Geschatte geboortedatum: 19-05-2023
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op