Skip to main content

Tommy hier. Ik ben een blije vrolijke stuiterbal. Ravotten, spelen en daarna lekker uitrusten. Mijn ideale leven.

Helaas zit ik sinds begin 2023 in het asiel in Rio Maior nadat ik van de straat was geplukt. Ik heb een microchip maar mijn oude baasjes zijn met de noorderzon vertrokken. Best verdrietig dat ze zo een vrolijke snuiter als mij achter lieten maar ik ben niet verdrietig want ik word graag uw gezelschap. U blij, ik blij.

Ik, Tommy, geboren begin 2021, kan goed samen met andere honden en katten vind ik ook oké. Ik snuffel en ruik eraan en ze mogen met mij ook alles doen.

Kinderen vind ik ook leuk. Ik heb veel energie dus wil graag samen net u wandelen. Of dit nu aan de lijn is, of struinen op de hei, ik word overal blij van!   Ik ben een super gezonde sociale jonge hond.

Schofthoogte ca. 33 cm, gewicht 10.2 kg.

 

Volledig gevaccineerd, gecastreerd en negatief getest op voorkomende hondenziektes.

 

Geboortedatum: 13-01-2021 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior

Verblijft momenteel in: Portugal

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op