Skip to main content

Waf waf, mag ik even aandacht? Hoeft maar een klein momentje want ik ben ook maar een klein hondje alhoewel ik grote harten laat smelten. Ook die meneer in een grote vrachtwagen kon niet om mij heen. Ik was namelijk door iemand achtergelaten in de berm van de snelweg tussen Lissabon en Porto. Gelukkig hadden ze me dan nog wel gedropt in de buurt van een wegrestaurant waar zwerfhonden liepen. Zo hield ik me even voor de time being in leven. Ik werd echter al snel opgemerkt door deze meneer van de vrachtwagen daar ik niet de standaard zwerfhond was. Ik had het ook niet overleefd als hij de politie niet had geïnformeerd. Deze hebben mij vervolgens opgehaald en naar het asiel gebracht. Daar ben ik nu sinds een aantal maanden. Ik maak van elke dag een feestje. Dat doe ik graag samen met mensen, ik ben gek op mensen, maar ook op andere honden en katten. Baby’s en kinderen vind ik ook te gek! Oudere mensen ook. Dus: eigenlijk alles! Ik ben zo een ongecompliceerd blij meisje. Ik ben gesteriliseerd en gevaccineerd en kerngezond.
Ga mijn koffertje nu vast pakken hoor, want ik kom graag bij je wonen in Nederland. Tot snel?

Schofthoogte ca. 26 cm. Gewicht ongeveer 5.8 kg.

Geboortedatum: 15-12-2022 ( Geschat )
Herkomst: Rio Maior
Verblijft momenteel in: Portugal

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op