Skip to main content

Benji is een Kaukasische Herder.en de fokker bracht hem naar de shelter. Regels voor fokkers zijn veranderd en daarom staan veel fokkers hun honden af. Sinds Benji in de shelter verblijft is hij een speelse en actieve hond, Hij kan bij kinderen geplaatst worden, maar niet bij te jonge kinderen, hij kan hen bij het spelen omver lopen. Benji schiet goed op met honden, ongeacht welk geslacht, Aan de lijn lopen gaat goed. Benji heeft het karakter van een puppy en wordt graag aangehaald. Hij kan met katten omgaan. Benji is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-02-2021 (geschat)
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op