Skip to main content

Een moeder met drie puppy’s werden achtergelaten naast de opvang in Machairado. Het heeft onze collega’s weken gekost om de moeder en de pups te vangen omdat ze bang waren voor mensen. De twee zusjes Mimi en Mimika lieten zich het eerst pakken, bij broertje Nino duurde het iets langer.
Nino moet even wennen aan een nieuwe situatie, hij en zijn zusjes verblijven nu bij een opvanggezin. Nino is nog niet helemaal zeker wat hij van katten moet vinden. Nino moet wel de tijd gegund worden te wennen aan een nieuws thuis. Maar hij is een lieve pup.

 

 

Geboortedatum: 01-05-2023 (geschat)
Herkomst: Zakynthos
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op