Skip to main content

Altea is opgepakt van straat, ze is een speelse maar ook rustige hond tegelijkertijd, ze houdt ervan als je haar aait en vertroetelt. Ze is tegelijkertijd een super vrolijke hond en ze houdt van rennen en spelen. Altea is een aanhankelijke hond, ze houdt echt van menselijk contact. Zij is heel goed met kinderen en kan het goed vinden met andere honden, ongeacht hun geslacht, en katten. Ze kan zonder problemen aan de lijn lopen. Ze verdient een thuis omdat ze niet weet wat het is om geliefd te zijn. Altea is ca 65 cm hoog. Zij is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 28-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op