Skip to main content
KattenPechvogelPoes

Queenie

By 16 september 2023No Comments

Hallo iedereen mijn naam is Queenie en ik ben op zoek naar een thuis voor altijd. Ik was in eerste instantie gevangen om gesteriliseerd te worden en mijn rechteroog te laten nakijken, tot de gemeente om de hulp vroeg van het kattenopvanghuis. Ze hebben me naar de kliniek gebracht waar ze mee samenwerken. Nadat ik gesteriliseerd ben en mijn rechteroog verwijderd (omdat het helaas niet gered kon worden) zou ik worden vrijgelaten op de plek waar ik al bekend was. Ondertussen begonnen verschillende mensen uit de buurt waar ik woonde, te klagen over ons zodat de mensen van de gemeente bang werd me daar vrij te laten. Ik verbleef in de kliniek van 26/8/22 tot 15.2.23, toen verhuisde ik naar een pleeggezin! Ik ben een rustig, verlegen poesje en begin er nu pas aan te wennen om geaaid te worden door mensen. Als je me probeert te knuffelen en ik voel me op dat moment niet op mijn gemak, dan zal ik langzaam weglopen. Ik kan soms bang zijn; vooral als iemand me benadert vanaf mijn rechterkant komt omdat ik niets kan zien. Mijn favoriete delen om me te aaien zijn tot nu toe mijn hoofd en mijn rug. Ik ben gewend om binnenshuis te leven en geniet ervan om bij mensen en om naast iemand te slapen. Ik ben erg vriendelijk met andere katten. Door mijn verminderde gezichtsvermogen en omdat ik niet bang ben voor andere katten kan ik soms een beetje te speels zijn! Ik heb tijd nodig om aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving, maar als je me tijd geeft, zal ik me aanpassen. Ik ben zo’n katje dat een schuilplaats nodig heeft om zich veilig te voelen! Ik houd van spelen en ook al ben ik niet de beste vanger, daar houd ik absoluut van! Ik ben nog aan het leren hoe ik moet spelen, soms kan ik je met mijn poot slaan, maar altijd zonder klauw! Mensen zijn grappig en proberen me manieren te leren! Ik wou dat ze wisten dat wij katten doen wat we willen! Ik ben niet erg voedsel gemotiveerd en geef de voorkeur aan mijn droogvoer boven natvoer! Ik slaap graag op bed en lig ook graag op de bank. Omdat ik tot voor kort een zwerfkat was, vind ik het heerlijk om tijd buiten door te brengen op het beschutte balkon, zonnebaden en genieten van de frisse lucht! Ik ben FIV positief, maar ik ben heel vriendelijk naar andere katten, dus dat zou je niet moeten tegenhouden om mij te adopteren! Ik zou dolgraag lid worden van iemands familie te worden en ik weet zeker dat ik zal opbloeien in een rustige omgeving naast een mens met geduld die die me zal laten zien wat liefde betekent! Ik ben slim, liefdevol en zal een geweldige aanvulling zijn in iemands familie.
Gesteriliseerd. FELV-FIP negatief. Triple feacal (CORONA-PARVO-GIARDIA) negatief.

Geschatte geboortedatum: 14-02-2021
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op