Skip to main content

Ik werd samen met mijn broers en zussen geboren op een verlaten terrein, maar helaas heeft geen van hen het overleefd. Na gered te zijn door een lieve dame die me meenam naar de dierenarts bracht, die alle nodige onderzoeken en behandelingen deed, was ik eindelijk in staat om te komen wonen in het kattenhuis en begon mijn leven als een binnenkitten. Helaas kon mijn ene oog niet gered worden en de dierenarts moest het verwijderen, maar de operatie heeft mij helemaal niet beïnvloed! Ik ben een supervriendelijk kitten dat altijd speelt en rondhangt met mijn kamergenoot Alexandra! Ik ben super vriendelijk tegen mensen en houd van hun gezelscha. Ik ben niet verlegen maar zal je 5 minuten besnuffelen en dan vragen om aaitjes en knuffels. Ik word niet bang van harde geluiden of snelle onverwachte bewegingen maar soms als iemand de deur opent en de kamer binnenkomt als ik het niet gemerkt heb, kan ik een beetje schrikken. Ik heb me meteen aangepast aan het leven in het opvangcentrum en het voelt alsof ik hier al al een eeuwigheid ben! Ik ben erg speels en kan uren genieten. Ik speel soms alleen, maar ik vind het heerlijk om achter Alexandra aan te rennen. We kunnen uren met ons speelgoed spelen en niet moe worden. Mijn favoriete speeltje is een spiraalbal! Ik ben erg gehecht geraakt aan Alexandra en ik vind het heerlijk om op bed te knuffelen met haar. Ik ben ook nieuwsgierig, onderzoekend en mijn favoriete plek om rond te hangen is de bovenkant van de hoge krabpaal en naar buiten kijken. Ik zou mezelf niet gulzig noemen, maar ik ben dol op natvoer!
Ik ben over het algemeen een goed opgevoede, lieve, zachtaardig en aanhankelijk kitten. Ik houd van knuffels. Ik spring op het bed zodra je binnenkomt in de kamer waar ik verblijf op zoek naar liefde! Wat mij speciaal maakt is mijn extreem luid spinnen en mijn extra zachte en glanzende vacht. Ook al mis ik mijn rechteroog, ik ren ik rond, klim ik en achtervolg ik Alexandra zoals zoals alle andere kittens zouden doen! Ik ben heel lief, gewoon heel lief en heb nooit een teken van jaloezie vertoond. Ik weet graag wat er om me heen gebeurt en wil overal bij betrokken zijn. Hoewel ik alleen zou kunnen wonen zou ik liever geadopteerd worden met Alexandra zodat we kunnen genieten van elkaars gezelschap! Een geheimpje: ’s nachts worden we een beetje wild en gek! We achtervolgen elkaar en spelen met alles wat in onze kamer ligt. Ik kan ook heel rustig zijn, maar ik ben me altijd bewust van alles. Ik ben slim, liefdevol en zal een geweldige aanvulling zijn in iemands familie.
FIV-FeLV-FIP en Faecal Testen zijn negatief

Geschatte geboortedatum: 02-04-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op