Skip to main content

Robin is opgepakt door de politie en naar de shelter gebracht, hij was op straat op zoek naar eten. Robin is een lieve hond, aanhankelijk, braaf en ook onderdanig. Hij kan het goed vinden met kinderen en houdt van spelen en wandelen. Robin is een geweldige hond met andere honden, ongeacht het geslacht. Hij houdt van vertroetelen en buikmassages. Robin loopt goed aan de lijn, in de auto kun je heel goed met hem reizen, hij gaat rustig zitten of liggen. Robin vindt het erg leuk met volwassenen en kinderen omdat hij menselijk contact zoekt. Robin is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 47 cm., gewicht ongeveer 10 kg.

Geboortedatum: 25-08-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op