Skip to main content
KattenPoes

Alexandra

By 14 september 2023No Comments

Mijn naam is Alexandra en ik werd gevonden in de voortuin van een gebouw met mijn broers en zussen achtergelaten door onze moeder. Ik was de zwakste en kleinste van allemaal dus de vrouw die ons vond bracht me meteen naar haar dierenarts voor onderzoek. Helaas heb ik door een infectie mijn zicht aan één oog verloren, maar ik ben momenteel onder behandeling om hopelijk het andere oog te redden.
Ik ben een heel lief en vrolijk katje! Ik ben erg vriendelijk tegen zowel katten als mensen! Als ik iemand voor het eerst ontmoet zal ik goed snuffelen en zal ik snel aan je wennen. Ook al heb ik een verminderd gezichtsvermogen, ik ben dapper en onverschrokken, onverwachte geluiden en snelle bewegingen brengen me maar een beetje in beroering! Ik ren overal heen en raak ik in een gekke bui spring ik af en toe tegen de muur of een kast. Ik sta snel weer op en ga verder waar ik gebleven was!
Ik heb me heel snel aangepast aan het feit dat ik ineens een binnenkatje ben, en ik heb geen problemen als ik word overgeplaatst naar een nieuwe omgeving. Ik ben nog maar een kitten, dus ik zit vol energie en vreugde en vind het heerlijk om met mensen en speelgoed te spelen! Ik spring rond, jaag achter ballen en speelgoed met veren aan, klim op krabpalen en in het algemeen speel ik graag met alles. Ik deel mijn kamer met een ander lieve kitten, Oliver genaamd en we beginnen al een band te krijgen! Ik voel me veel veiliger en op mijn gemak naast mijn vriend Oliver, en ik ben opener naar mensen nadat ik tijd met hem heb doorgebracht. Samen zijn we een bende die de boel vernielen met onze energie! Een huishouden met nog een kitten zou ideaal zijn zodat ik kan genieten van het gezelschap van een katachtige. Mijn favoriete plek om te slapen en rond te hangen is op een zacht kattenkussen op bed! Ik ben superlief en houd van knuffelen.
Ik heb ook van die momenten dat ik me als een koningin gedraag waarbij ik graag hoog ga zitten! Ik klaag niet als mensen me in een kattenmandje zetten en ik gedraag me ook in de auto! Als een typisch kitten heb ik mijn momenten van schattigheid en de momenten dat ik een kleine boef ben. Mijn persoonlijkheid heeft het allemaal en ik ben klaar om geadopteerd te worden en op te bloeien met een familie die voor altijd van me zal houden.
FIV-FeLV-FIP testen en Faecal testen zijn negatief.

Geschatte geboortedatum: 25-05-2023
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op