Skip to main content

Arena werd op straat gevonden, ze is een verlegen maar erg brave hond, in haar ogen kun je zien dat ze het moeilijk heeft gehad. Waarschijnlijk is ze geslagen, want als je haar benadert laat ze haar hoofd zakken. Ze loopt langzaam, maar goed aan de lijn, ze is heel braaf en kalm, ze blaft niet en kijkt altijd door het hek van de kennel of je haar wilt aaien. In de auto gaat ze goed mee. Arena is geen hond die erg actief is, ze is erg rustig, waarschijnlijk door haar vorige leven.
Met andere honden kan Arena goed opschieten, ongeacht het geslacht. Ze houdt van wandelen en snuffelen zoals normaal. Arena kan ook goed overweg met kinderen en is erg rustig. Arena is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 55 cm. Ze is een Engelse Setter mix.

Geboortedatum: 01-03-2021 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op