Skip to main content

Luna en Bart komen van dezelfde fokker. Luna was in slechte conditie, heel erg mager geen water of eten en ook zij had bloedarmoede. Zij is goed hersteld. Luna is in het begin een verlegen hond, ze heeft ook genoeg meegemaakt door een persoon. Maar ze went snel op en wordt graag aangehaald. Luna is erg rustig en houdt van wandelen. Met andere honden kan Luna het goed vinden ongeacht het geslacht en ze loopt goed aan de lijn, in de auto kun je ook prima met haar reizen. Ze vindt mensen erg leuk , groot en klein, zij zoekt menselijk contact.

Geboortedatum: 19-05-2023 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op