Skip to main content

Bart is een mix Spaanse Waterhond met Border Collie. Bart en Luna komen van dezelfde fokker. Bart was in slechte conditie, erg mager geen water of eten en hij had bloedarmoede. Het herstel kostte tijd, maar hij is goed hersteld. Bart is een leuke en speelse hond, ook al heeft hij op heel jonge leeftijd al veel mee moeten maken. Bart kan goed met honden opschieten, loopt al goed mee aan de lijn. In de auto meegaan is geen probleem. Hij houdt van mensen, groot en klein, hij zoekt contact met mensen.

Geboortedatum: 19-05-2023 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje
 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op