Skip to main content

Onze Nellie is echt zo’n lieverdje met een heel zacht karakter. Ze vindt het heerlijk om met de andere honden, groot en klein, te spelen en ook katten en kinderen vindt ze allemaal prima. Ze is gek op knuffelen, maar als je dit schatje ziet dan wil je ook niet anders dan haar knuffelen! Nellie is een plaatje om te zien met haar heerlijke zachte vachtje in verschillende kleurtjes.
Nellie is op straat aangetroffen bij haar 2 overleden broertjes. Vader en moeder waren nergens te bekennen. Ze is toen bij Sallie (Little Friends Lefkas) in huis gekomen, waar ze een tijdje kon blijven. Nu woont ze in de opvang van Little Friends Lefkas omdat ze plaats heeft moeten maken voor kleinere pupjes.
Ze weegt nu (4.9) 3,5 kilo. We denken dat ze een klein tot middel groot hondje zal worden. Al is dit echt een inschatting omdat we niets weten over haar ouders.
Wie valt voor dit ontspannen, zachtaardige meisje?

Geschatte geboortedatum: 01-06-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op