Skip to main content
HondenKlein reuPuppyReu

Bo

By 2 september 2023september 14th, 2023No Comments

Bo is een speciaal en vrolijk pupje dat houdt van knuffelen. Hij is ook dol op een speelgevecht met zijn broertjes. Bo is nog wat verlegen als hij nieuwe mensen ontmoet en als hij katten ziet. Zoals u kunt zien op de foto’s heeft Bo een heel schattig snoetje met zijn hazenlipje. De dierenarts geeft aan dat dit geen enkel probleem voor hem is. Bo woont nu nog met zijn moeder Keira en zijn broertjes en zusje bij Sallie (Little Friends Lefkas). Daar zijn ze allemaal gewend aan een bench en het gebruik van puppie pads.
Bo is een van de 4 pupjes van Keira (ook ter adoptie), aangetroffen onder een watertank en de dorpelingen zagen hen het liefst zo snel mogelijk vertrekken.
Hij is nu ( 02-09 ) 1,5 kilo en heeft een schouderhoogte van circa 12 cm. We verwachten dat Bo een klein hondje zal blijven. Een foto van zijn moeder Keira (nu 10 kilo) is als laatste foto bijgevoegd. Zijn vader is onbekend dus het is altijd een inschatting hoe groot hij uiteindelijk wordt.
Bo is begin oktober klaar om te reizen. Kleine Bo met zijn oh zo schattige snoetje kan niet wachten om eindelijk zijn eigen mandje te hebben.

 

Geschatte geboortedatum: 10.6.2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op