Skip to main content

Alfie is zo’n slim pupje met een geheel eigen persoonlijkheid. Hij is erg snel en geniet ontzettend van het spelen met de grotere honden. Zoals op een van de foto’s ook te zien is aan zijn neusje (waarop hij wordt vastgehouden door een van de vrijwilligers) is hij dol op graven! Hij blaft naar katten, omdat hij dat maar vreemde wezens vindt, maar hij zal vast en zeker wegrennen als ze aanstalten zouden maken om dichterbij te komen. Alfie woont nu nog met zijn moeder Keira en zijn broertjes en zusje bij Sallie (Little Friends Lefkas). Daar zijn ze allemaal gewend aan een bench en het gebruik van puppie pads.
Alfie is een van de 4 pupjes van Keira (ook ter adoptie), aangetroffen onder een watertank en de dorpelingen zagen hen het liefst zo snel mogelijk vertrekken.

Hij is nu (02-09-2023 ) 2,3 kilo en heeft een schouderhoogte van circa 18 cm. We verwachten dat Alfie een klein hondje zal blijven. Een foto van zijn moeder Keira (nu 10 kilo) is als laatste foto bijgevoegd. Zijn vader is onbekend dus het is altijd een inschatting hoe groot hij uiteindelijk wordt. Hij heeft een heerlijk zacht vachtje met witte tekeningen op zijn pootjes, op zijn borst en onder zijn kinnetje.
Alfie is begin oktober klaar om te reizen. Wie valt voor mooie, slimme Alfie?

Geschatte geboortedatum: 10.6.2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op