Skip to main content

Alice is een heerlijk pupje met zelfvertrouwen, ze doet wat ze wil en dat doet ze met veel plezier. Ze heeft een heerlijke vrije geest! Daarnaast heeft ze veel energie en is de leider van haar broertjes. Alice is dol op mensen, is erg dapper bij ontmoetingen met nieuwe mensen en houdt van kinderen. Ze doet het geweldig met grote honden en ze blaft naar katten. Alice woont nu nog met haar moeder Keira en haar broertjes bij Sallie (Little Friends Lefkas).
Alice is een van de 4 pupjes van Keira (ook ter adoptie), aangetroffen onder een watertank en de dorpelingen zagen hen het liefst zo snel mogelijk vertrekken.
Ze is nu ( 31-08 ) ongeveer 2,5 kilo en heeft een schouderhoogte van circa 21 cm. Ze is de grootste van de 4, maar nog steeds klein. We verwachten dat Alice klein zal blijven, onder de 15 kilo. Een foto van haar moeder Keira (nu 10 kilo) is als laatste foto bijgevoegd. Haar vader is onbekend dus het is altijd een inschatting hoe groot ze uiteindelijk wordt.
Alice is begin oktober klaar om te reizen en kan niet wachten om haar leven met een eigen familie te beginnen.

Geschatte geboortedatum: 10.6.2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op