Skip to main content

Stoic was de oudste van puppy’s die gevonden zijn in een gebied dat bekend staat bij de lokale bevolking als een plek waar ongewenste puppy’s gedumpt konden worden.
Een paar mensen gaven ze water en eten bij gelegenheid, maar helaas lieten anderen vergif achter. De helft van de roedel stierf hieraan. Gelukkig kwam een groep vrijwilligers de puppy’s op een dag eten kwam geven en zij brachten de negen overlevende puppy’s in veiligheid. Stoic was één van de gelukkigen die naar Attica ging.
Hoewel Stoic een grote jongen was, liet hij zich graag in de armen nemen om zich te laten wiegen. Daar is hij inmiddels te groot voor. Hij is een mooie en lieve hond. Als Stoic nu te veel honger heeft, wil hij eerst knuffels en gaat dan pas eten. Stoic kan met andere dieren samen leven. Zijn bloedtesten zijn negatief en hij is gecastreerd.

Geschatte geboortedatum: 10-10-2022
Herkomst: Attica
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op