Skip to main content

Canela werd in La Solana door de politie gevonden in een zak in het veld, samen met haar broertjes. Dankzij Caridad bracht een andere organisatie ze groot met een fles en werden ze geadopteerd. Canela’s familie kreeg een ongeluk en de man overleed, waardoor zijn vrouw in een depressie raakte en de kinderen worden nu opgevoed door de grootouders, omdat hun moeder niet voor hen en zichzelf kan zorgen. Ook niet voor Canela, waardoor zij weer in het asiel werd achtergelaten. Canela leeft met veel honden samen, ze is erg vrolijk en vriendelijk, ze heeft met kinderen geleefd en ze houdt van spelen en wandelen. Met andere honden kan ze het goed vinden ongeacht het geslacht en ze loopt heel goed aan de lijn, in de auto kun je heel goed met haar reizen, ze is heel rustig. Ze vindt ze erg leuk met volwassenen en kinderen aangezien hij menselijk contact zoekt. We zoeken een gezin voor Canela in de shelter het is erg warm en erg vol. Canela is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 4 cm, gewicht ongeveer 10 kg

Geschatte geboortedatum: 22-06-2022
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op