Skip to main content
HondenKlein teefTeef

Keira

By 23 augustus 2023september 16th, 2023No Comments

Dit prachtige meisje is, met haar 4 pupjes, gevonden in een dorp en de dorpelingen wilden hen daar weg hebben en dus zijn ze daar weggehaald door Little Friends Lefkas en werd ze, met haar 4 pupjes, liefdevol opgevangen door Sallie. Ze is Keira genoemd.
Keira heeft een ontzettend lief en aanhankelijk karakter met een eigen persoonlijkheid. Ze is een geweldig moedertje voor haar 4 pupjes. Ze woont nu bij Sallie in huis en is zindelijk. Ondanks dat we denken dat ze kennis heeft gemaakt met wrede en gemene mensen, houdt Keira van het contact met mensen. Nu vraagt ze niets meer dan dat er van haar gehouden wordt. Keira heeft geen enkel probleem met andere honden en ook kinderen vindt ze prima. Door de zorg voor haar pupjes en de warmte in Griekenland is er nog geen gelegenheid geweest om met haar te gaan wandelen.
Keira is inmiddels gesteriliseerd, ze weegt 10 kilo en is circa 28 cm schouderhoogte.
Wie geeft dit leuke meisje wat ze eindelijk verdient; een liefdevol en veilig thuis voor de rest van haar leven?

Geschatte geboortedatum: 01-04-2022
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op