Skip to main content
GereserveerdHondenKlein teefTeef

Brida

By 23 augustus 2023september 14th, 2023No Comments

Brida werd in het dorp achtergelaten omdat haar baasje was overleden en niemand voor haar zorgde. Ze ging bij een café eten en de serveerster vroeg onze collega of zij een familie voor Brida kan vinden. De serveerster nam stiekem eten voor Brida mee.
Brida bleek een aanhankelijke en goed opgevoede hond te zijn, ondanks dat ze zo lang op straat heeft geleefd. Brida is erg aardig en grappig. Ze leert lopen aan de lijn. Ze speelt graag met haar gezelschapshond. Haar gedrag met andere honden is uitstekend, onafhankelijk geslacht. Met mensen, groot en klein, is ze heel lief. Brida is een heel brave hond Haar schofthoogte is ca. 37 cm.

 

Brida is gereserveerd voor adoptie,

Geboortedatum (geschat: 19-06-2020
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op