Skip to main content

Cros is door zijn eigenaar achtergelaten in het asiel omdat hij niet meer voor hem kon zorgen, zoals altijd. Cros is een erg liefdevolle, aanhankelijke hond en houdt ervan om geaaid en geknuffeld te worden. Met kinderen kan hij het goed vinden. Hij houdt van wandelen en rennen, hoewel hij later in de kennel heel rustig is en naar je kijkt als je hem uitlaat.
Met andere honden kan Cros goed opschieten ongeacht het geslacht en loopt hij heel goed aan mee de lijn, in de auto kun je heel goed met hem reizen, hij is heel rustig. Hij vindt het erg leuk met mensen en kinderen aangezien hij menselijk contact zoekt. Cros heeft een goed en vriendelijk karakter. Het zal fijn zijn als Cros snel een gezin vindt, het is verschrikkelijk heet in de shelter. Cros is gecastreerd.

Geboortedatum: 12-11-2019 ( Geschat )
Herkomst: La Solana
Verblijft momenteel in: Spanje

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op