Skip to main content
HondenMiddelgroot reuPuppyReu

Peppie

By 10 augustus 2023september 8th, 2023No Comments

Lieve, lieve perfecte, prachtige Peppie, met zijn zachte vachtje, was nog nooit vastgehouden of geknuffeld voordat hij bij Little Friends Lefkas kwam. En hoe mooi is het dan om te zien hoe goed en snel hij zich aanpast en begint te genieten van het contact met mensen en hoe hij al vertrouwen heeft in de mensen die hij kent. Peppie gaat prima met andere honden en blaft, op dit moment nog, naar katten. Peppie leert graag en snel.

De bejaarde eigenaar van Peppie en zijn broertje Kokki heeft Little Friends Lefkas gevraagd te helpen. Hun moeder wordt nu, door Little Friends Lefkas, gesteriliseerd. Zij is circa 11 kilo met een 30 cm schouderhoogte. Peppie weegt nu 4 kilo en heeft een schouderhoogte van 23 cm. We denken dat Peppie ongeveer 15 kilo. Echter de vader is onbekend dus dit is een inschatting.

Peppie moet nog alles leren. Toen hij bij Little Friends Lefkas kwam, mocht hij eerst een tijdje bij Sallie in huis wonen, dus hij heeft al wat mogen proeven van hoe het is om in een huis te leven. Hoe geweldig zou het voor hem zijn om eindelijk te beginnen aan een huiselijk leven in een liefdevol thuis. We gunnen Peppie dat zo!

 

 

Geboortedatum (geschat): 10-04-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op