Skip to main content
HondenMiddelgroot teefPuppyTeef

Bessie

By 10 augustus 2023september 12th, 2023No Comments

Een meisje vol leven en geluk die gek is op wilde spelletjes en rond buitelen met de andere pupjes op de opvang. Dat is in 1 zin onze Bessie. Daarnaast is ze dol op haar eten, ook erg blij om heerlijk op je schoot te zitten om te relaxen. Ze reageert ontspannen op kinderen en kijkt niet om naar katten. Ze heeft echt een zachtaardig karakter en is een mooie verschijning!

Bessie weegt nu circa 5 kilo en is ongeveer 21 centimeter schouderhoogte. We denken dat zij ongeveer 25 tot 30 kilo zal gaan wegen. Echter, Bessie is samen met haar broertje Pixel op een drukke weg aangetroffen en hun ouders zijn dus totaal onbekend.

Bessie moet alles nog leren wat er te leren valt als pupje. Ook heeft zij nog niet de kans gehad om te wandelen (met tuigje en riem) met de vrijwilligers want het is hiervoor nog te warm in Griekenland.

Een tuin is zeer gewenst voor Bessie. Wie valt meteen voor dit prachtige meisje met haar o zo heerlijke karakter?

Geboortedatum (geschat): 02-05-2023
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op