Skip to main content

Frida was al een tijdje aan het zwerven op straat tot de vrijwilligsters van Full Litter Box voor haar een (betaald) gastgezin konden regelen. Eerst werd ze met spoed gesteriliseerd, ook om de geboorte van puppy’s te vermijden.
Frida wantrouwt sommige mensen in het begin, is gek op kinderen, kan goed met andere honden omgaan en ook met katten. Ze heeft een vrij rustig karakter, ook al is ze vrij jong. Misschien wordt ze wat speelser als ze zich veilig voelt en als ze haar zware leven (de angst, de honger en het trauma) op straat vergeet. Mooie, bijzondere Frida met haar driekleurige vacht heeft een liefdevol thuis nodig.
Haar schofthoogte is ca. 40 cm. Gewicht ongeveer 11 kg.

 

Frida is gereserveerd voor adoptie

Geboortedatum: 05-05-2022 (geschat)
Herkomst: Osijek
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op