Skip to main content

Tami valt onder de Dierenbescherming van Djakovo, waar ze terecht is gekomen nadat ze was gevonden op een ventweg naast de snelweg waar ze bijna was doodgereden door een passerende auto. Ze moet eerder aangereden zijn want ze loopt een beetje “vreemd” met één van haar achterpootjes. Tami kan met iedereen overweg en is heel lief en rustig. Dit zachtaardige hondje woont momenteel in een pleeggezin, maar op het erf met veel andere honden zonder toegang in het huis. Het is een klein dorp in de buurt van de stad Djakovo, daar zorgt een vriendelijke oude man voor haar. Deze prachtige hond kan een aanwinst zijn voor elk hond minnend gezin en Tami verdient, na zoveel jaren, haar kans op geluk. Haar schofthoogte is ca. 49 cm. Ze is gesteriliseerd.

Geboortedatum: 02-01-2017 (geschat)
Herkomst: Djakovo
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op