Skip to main content

King werd bijna twee jaar geleden geboren met zijn moeder en drie broertjes en zusjes. Hun moeder was een Husky mix . King is de enige van het nest die nog op een thuis wacht. In de shelter is King kalm, zelfverzekerd, speels met andere honden, maar kan ook gevoelig zijn. Speeltjes vindt hij leuk, ook omdat hij niet dagelijks gaat wandelen. Misschien daarom dat hij af en toe ondeugend is. King is een hond die een leider nog heeft, iemand die actief is. Nu ( augustus 2023 ) weegt hij ongeveer 25 kg.

Geboortedatum: 15-09-2021 (geschat)
Herkomst: Zakynthos ( Zs )
Verblijft momenteel in: Griekenland

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op