Skip to main content
GereserveerdHondenKlein teefTeef

Aleppou-Foxy

By 7 augustus 2023september 29th, 2023No Comments

Aleppou-Foxy verscheen op een dag bij een militaire basis. Zij is erg speels, energiek, slim en lief. Met honden kan ze goed opschieten, met katten ook. Ze blaft naar ze als zij wil spelen. Haar bloedtesten zijn negatief. Aleppou-Foxy is slim, ze leert snel. Zij is gesteriliseerd. Zij weegt ca. 14 kg.

 

Foxy is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 20-10-2022 (geschat)
Herkomst: Lesbos
Verblijft momenteel in: Griekenland

Aleppou-Foxy verscheen op een dag bij een militaire basis. Zij is erg speels, energiek, slim en lief. Met honden kan ze goed opschieten, met katten ook. Ze blaft naar ze als zij wil spelen. Haar bloedtesten zijn negatief. Aleppou-Foxy is slim, ze leert snel. Zij is gesteriliseerd. Zij weegt ca. 14 kg.

Geboortedatum: 20-10-2022 (geschat)
Herkomst: Lesbos
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Aleppou-Foxy verscheen op een dag bij een militaire basis. Zij is erg speels, energiek, slim en lief. Met honden kan ze goed opschieten, met katten ook. Ze blaft naar ze als zij wil spelen. Haar bloedtesten zijn negatief. Aleppou-Foxy is slim, ze leert snel. Zij is gesteriliseerd. Zij weegt ca. 14 kg.

Geboortedatum: 20-10-2022 (geschat)
Herkomst: Lesbos
Verblijft momenteel in: Griekenland

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op