Skip to main content
HondenMiddelgroot reuPuppyReu

Mali Pas

By 5 augustus 2023augustus 9th, 2023No Comments

Mali Pas betekent in het Kroatisch “kleine hond. Hij werd op straat gevonden als een heel klein hondje, ongeveer 6 weken oud. Mali Pas woont bij een mevrouw die alleen woont en moet werken, dus hij zit 10 uur per dag opgesloten in haar appartement met haar hond en 2 katten. Mali Pas is niet zindelijk, want overdag is er niemand die hem mee naar buiten kan nemen. Het goede is dat hij gewend is om met honden en katten te leven, en dames nemen hem mee uit aan de lijn sinds hij een baby was. Mali Pas heeft een thuis nodig. Hij is een echte pup, vrolijk en speels.

Geboortedatum: 20-03-2023 ( Geschat )
Herkomst: Kroatië
Verblijft momenteel in: Kroatië

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op