Skip to main content
HondenKlein teefPuppyTeef

Beyonce

By 2 augustus 2023augustus 16th, 2023No Comments

Beyonce is een lief, levendig meisje, dat super leuk speelt met andere honden. Ze is erg enthousiast als ze mensen ziet en kan niet wachten hun knuffels in ontvangst te nemen. Ze is dol op kinderen.
De moeder van Beyonce en haar broertje en zusjes, in totaal 7 pupjes, was een straathondje. Helaas is zij overleden door vergiftiging. Nadat de pupjes werden gevonden, zijn ze door Sallie opgevangen in haar huis. Alle pupjes zijn erg sociaal, gaan prima met andere honden en katten en zijn zindelijk in huis (met gebruik van puppy pads).
Ze zijn allemaal energiek en enthousiast, waardoor ze springen en rondrennen geweldig vinden. Wellicht past hierdoor een gezin met wat oudere kinderen goed bij hen, of anders in ieder geval kinderen die al gewend zijn aan een hond. Een tuin waarin ze lekker kunnen rondrennen en spelen, zouden ze stuk voor stuk heerlijk vinden.
Beyonce is nu ( 02-08 ) 3 kilo en circa 16 cm schouderhoogte en ze verwachten dat ze onder de 15 kilo zal blijven. Dit is een inschatting want de vader is onbekend, haar moeder had een schouderhoogte van ca. 28 cm. Ze heeft een heerlijk kort, glad vachtje met een prachtige kleur.
Waar staat haar gouden mandje zodat zij haar liefde kwijt kan en haar enthousiasme met u kan delen? Dat snoetje!!!!

 

Geboortedatum: 01-04-2023 (geschat)
Herkomst: Lefkas
Verblijft momenteel op: Lefkas

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op