Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Balu

By 31 juli 2023september 27th, 2023No Comments

Balu werd gevonden in een leeg zwembad waar hij niet uit kon klimmen, hij had daardoor veel stress en was het een hele uitdaging om hem uit het zwembad te halen.

Toen hij eenmaal hersteld was van die stressvolle situatie, begon hij zijn ware aard te tonen. Zoals veel Samojeden heeft hij een karakter dat typisch is voor dit hondenras: hij is dominant, intelligent en koppig. Honden zoals hij gaan graag uit wandelen als ze zich vervelen  als de omheining toevallig niet hoog of sterk genoeg is om ze tegen te houden. Zijn toekomstige thuis moet een goede, hoge omheining hebben.

Het zou raadzaam zijn om Balu in een huis zonder kleine kinderen te plaatsen, omdat hij erg opgewonden en gretig is naar aandacht en springt en kan dan kleine kinderen omver zou gooien of bang zou kunnen maken. Hij zou met andere honden kunnen leven, bij voorkeur van zijn eigen grootte. In het asiel  speelt hij graag met grotere honden. Balu houdt van wandelen en is gewend aan een riem. Omdat ze zijn geschiedenis niet kennen, kunnen ze niet zeggen hoe hij zich in huis gedraagt. Zijn schofthoogte is ca. 53 cm. Balu is gecastreerd.

 

Geboortedatum: 01-12-2019 (geschat)
Herkomst: Kroatië                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Verblijft momenteel in: Beli Manastir ( Kroatië )

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op